Штори для еркера

Наші штори для еркерних вікон фото:

У будь-якому будинку, де є еркер, він обов’язково стає прикрасою всього інтер’єру, його перлиною. Красиві штори для еркера будуть гідною оправою для цієї коштовності.

Навіть дуже великі еркери виглядають акуратно, що треба обов’язково враховувати, підбираючи штори. Адже карниз на таке вікно може досягати 6-ти метрів, а це все одно, що 2 середніх вікна. Звичайно, потрібна і відповідна кількість тканини і прикладних матеріалів. Таким чином, за вартістю штори для еркера можуть бути в 2–3 рази дорожчі за оформлення звичайного вікна.

Франки та штори для еркерних вікон здаються більш густо зібраними. Врахуйте це, розраховуючи збирання тканини. По нашому досвіду в середньому збірка в 2 рази виглядає добре. В окремих випадках, наприклад, гардини з вертикальною смугою краще зібрати в 1.7 раз, 1.8 раз, то є збірка менше 2-х разів.

Підбираючи штори на еркерні вікна, враховуйте, що на широких вікнах краще уникати великого і яскравого малюнка на тканині, він може виглядати зайво строкато.

Важливо правильно підібрати карниз для таких вікон. Якщо еркер трапецієподібної форми, підійдуть звичайні ковані карнизи. В цьому випадку враховуйте, що через з’єднання труб штори рухатися не будуть.

В еркер напівкруглої форми краще ставити спеціальний гнутий профіль, по якому штори легко рухаються, закриваючи все вікно. Для штор добре себе зарекомендував голландський профіль KS, а для гардин підійде T-профіль. Для кріплення ламбрекенів існують особливі профілі, що гнуться, з липучкою, вмонтованою в карниз.

Якщо ви ставите карниз з мотузковим керуванням, зверніть увагу на розміри еркера. Якщо карниз довгий, рухати штори доведеться з великим зусиллям. У цьому випадку розділіть карниз на частини. Штори легше закривати, тому з’явиться можливість зашторити тільки половину вікна.

В еркери чудово вписуються підйомні штори: як римські, так і австрійські, французькі, надаючи декору вікна пишність і витонченість.

Знайти красиві тканини для штор ви можете у нашому інтернет-магазині.

Дизайнери нашого салону запропонують вам як гарний, так і функціональний варіант оформлення вікон еркера.

ЗВ’ЯЖІТЬСЯ З НАМИ