Штори в спальню

В каталозі штор для спальні ви побачите деякі наші роботи за весь час роботи. Хочеться звернути увагу на те, що ми не виставляємо чужі фотографії.

Наші штори для спальні фото новинки 2023 р.

Наші штори для спальні фото новинки 2022 р.

Раніше роботи

Є одна цікава закономірність: ті, у кого багато друзів, оформляють спочатку вітальню, у кого на першому місці діти mdash; дитячу кімнату, а там, де панує гармонія між подружжям — спальню. У таких квартирах намагаєшся зробити штори в спальню особливо красивими.

Про вікна спальні кажуть, що тканини багато не буває, як не буває зайвого затишку і комфорту. Але інтер’єри різні, тому скористайтеся нашими порадами при виборі моделі штор для спальні.

Як правильно підібрати штори в спальню: 5 порад

1. Стиль.

Штори повинні вписуватися в стиль кімнати, підкреслювати, посилювати його, робити яскравіше. Спальня в класичному стилі вимагає великої кількості драпірувань. Тут і пишні штори з підшторниками, і напівкруглі ламбрекени з рівними рядами складок. Простір над ліжком прикрашають балдахіни.

У сучасному інтер’єрі, стилізованому під класику, дизайнери не так захоплено використовують різноманітні ламбрекени, як 5 років тому. Зараз акцент йде на красу тканини і багатство обробки. Прикрашати вікно може однотонний тюль і дві штори, але вони будуть твором мистецтва. Представте порт’єру з м’якої тканини з великим вензелем, з однотонним кантом, широкою тасьмою і бахромою по краю. Такі штори для спальні шиються на підкладці і підхоплюються кутасами. В  комплекті можемо запропонувати і покривало на ліжко, що додасть завершеність інтер’єру.

В мінімалізмі складніше зробити спальню затишною. Дизайнери рекомендують використовувати римські штори чи японські панелі. Однак кияни не прагнуть суворо дотримуватися цього стилю, коли мова йде про фасон штор для спальні, віддаючи перевагу легким завісам або однотонним шторам. При цьому тканину можна не збирати пишними складками, навпаки, складання в 1.5 рази вважається нормою, а драпірувальна стрічка навіть не стягується. Існують спеціальні стрічки, які дають м’які та пологі складки при невеликому складання.

А в спальнях у стилі Прованс вікна виходять особливо милими.

2. Акцент.

Будучи найяскравішою плямою в кімнаті, вікно завжди привертає увагу. Однак, тільки ви маєте право вирішувати, що буде акцентом у вашій спальні. У більшості випадків це все ж штори і покривало, на що можна зробити ставку при ремонті, вибираючи нейтральні кольори для меблів і обробки стін. Навіть у квартирі з недорогим косметичним ремонтом можна зробити розкішну спальню, приділивши увагу текстилю, що часто використовують власники квартир під здачу.

Якщо же у вашій спальні незвичайні меблі, рідкісна картина відомого художника або колекція антикваріату — робіть акцент на них, нехай штори будуть лише обрамленням вашого "скарбу".

3. Колір.

Найчастіше в сучасних спальнях використовуються м’які пастельні тони: бежевий, молочний, рожевий, оливковий, абрикосовий. Достатньо покривала в ніжні трояндочки і штор з тієї тканини тканини. і кімната набуває шарму Провансу. Підібравши більш ніжні, світлі відтінки кольору, що є в спальні, можна пом’якшити занадто різкі контрасти.

4. Пропорції.

Колір текстилю впливає на пропорції. Наприклад, темний ламбрекен та світлі штори зроблять кімнату візуально нижче і затишніше, а темні штори та світлий ламбрекен піднімуть стелю. При невисоких стелях не рекомендується використовувати ламбрекени, але штори в спальню — виняток, так як в цій кімнаті наше завдання створити затишок і спокій. Навіть великий ламбрекен не здаватиметься зайвим, якщо він пошитий з світлої тканини.

5. Функції.

Продумайте заздалегідь, як і чим будуть закриватися ваші вікна. Варіантів кілька: портьєри, римські штори, підшторники, рулонні штори, жалюзі, нічна штора, яка вішається між завісою і вікном і використовується, як ширма. Якщо є вихід на балкон, бажано передбачити розріз на фіранці, а також продумати фасон, щоб двері при відкриванні не торкалася ламбрекена. Зараз модно, якщо штори в спальні лежать на підлозі, в цьому випадку краще ними не користуватися для закривання, залишивши в якості декору.

Гарний дизайн штор для спальні зробить із звичайної кімнатки "опочивальню імператриці". Але буває і по-іншому, коли дешеві штори і погане пошиття перетворюють кімнату з хорошим ремонтом в дешевий готель. Якщо ви сумніваєтеся в тому, який варіант вибрати, звертайтеся до наших дизайнерів, які завжди готові вам допомогти.

Знайти красиві тканини для штор ви можете у нашому інтернет-магазині.

ЗВ’ЯЖІТЬСЯ З НАМИ