Штори дитячі

У цьому розділі представлені деякі фото штор для дитячої, зроблені нами за весь час роботи. Хочеться звернути увагу на те, що ми виставляємо тільки наші фотографії.

Наші штори в дитячу фотографію новинки 2023 р.

Наші штори в дитячу фотографію новинки 2022 р.

Раніше роботи

Найкрасивішими кімнатами, в яких ми працювали, були саме дитячі, зроблені з любов’ю та бажанням принести радість. Ми ніби поринали у світ казки та ігор, навчання та розваг. Розглядаючи дитячі штори фото, не можна не звернути увагу на різноманітність моделей та фасонів. Кожен з батьків бажає дати своїй дитині найкраще. Моделі штор для дитячої, які ми пропонуємо, є чудовим завершенням роботи з оформлення кімнати.

Якими мають бути варіанти штор для дитячої? Основне, на що ми звертаємо увагу, це досягнення гармонії, вікно має вписуватися в композицію, привертати увагу, але не кричатиме.

Штори в дитячу кімнату не обов’язково повинні рясніти картинками. Ви, звичайно, стикалися з тим, що в кімнаті дитини з часом з’являється велика кількість яскравих іграшок, наклейок. Разом з декором на стінах та меблях приміщення стає занадто строкатим, у цьому випадку ми підбираємо однотонні штори для дитячої, які вносять нотку спокою та затишку.

На першій фотографії (вікно з англійським ламбрекеном) нашим завданням було - підкреслити стиль і створити затишок у кімнаті дівчинки, що чудово вдалося, використовуючи бавовняні тканини в квіточку в стилі Прованс. Красу малюнка вдало підкреслює використання однотонних тканин-компаньйонів та бахроми. А чарівний мініатюрний балдахін перетворив звичайне ліжко у ложі принцеси.

Штори в дитячу кімнату на наступному фото виконані в зовсім іншому стилі – це сучасний варіант із жорстким ламбрекеном, люверсами та декаболами. Такий декор вікна не перевантажує кімнату, але підкреслює стиль.

На фото штор для дитячої кімнати з "Тачками" ви бачите найпростішу модель - тюль на люверсах. У цьому інтер’єрі акцент зроблений на яскравому розписі, зробленому талановитими молодими художниками, тому завданням дизайнера по шторах було підтримати колірну гаму, але не акцентувати увагу на вікні.

Штори в дитячій кімнаті з ліжком-Феррарі пошиті з натуральної тканини з яскравим принтом. Ми використовували сіру підкладку, що дозволяє добре закрити світло, коли дитина спить вдень. Ми старанно підбирали колірну гаму тканини, т.к. нашим завданням було поєднати червоне ліжко з не менш яскравими м’якими меблями, що нам повністю вдалося зробити, вдало підібравши штори в цю дитячу.

Існує безліч варіантів штор для дитячої кімнати, але головний критерій правильного вибору — гармонія, яку ви створюєте для ваших улюблених малюків.

Нехай вони ростуть щасливими в оточенні краси та радості.

Знайти красиві тканини для штор ви можете у нашому інтернет-магазині.

ЗВ’ЯЖІТЬСЯ З НАМИ