Штори для ванної кімнати

Наші штори для вікон у ванній фото:

Якщо у вашій ванні є вікно, то шторами ви зможете змінити атмосферу в цій кімнаті. Ними можна підкреслити стиль і навіть створити його. Зробивши акцент на вікні, ви перетворите ванну в будуар маркізи, або в розкішну голлівудську гримерку.

Ви, звичайно, зрозуміли, що йдеться не про шторку для душу, а про повноцінні і красиві штори для ванної, фото яких розташовані на цій сторінці.

Які моменти треба враховувати при підборі штор в ванну кімнату?

Ідеальна ванна кімната також красива, як і функціональна. Це приміщення з підвищеною вологістю, тому і тканини потрібно підбирати, враховуючи цю особливість.

В ванних кімнатах рідко використовуються важкі тканини, в основному оформляємо вікна легким тюлем, який «дихає», пропускає повітря. Прекрасно підходять сітки як з великим, так і з дрібним осередком. Добре виглядає дуже дрібна сіточка з органзи, яка тим не менш не затримує рух повітря.

За складом краще використовувати тканини з поліестеру. Якщо ви підбираєте штору для ванної в Еко-стилі, в якому використовуються переважно натуральні матеріали, шукайте їх замінник з синтетичних волокон. Зараз з’явилося багато тканин з  тревіри — матеріалу, волокна якого імітують натуральне полотно настільки добре, що навіть на дотик складно їх розрізнити.

Намагайтеся уникати натуральних тканин, таких як льон, бавовна та особливо шовк. Їх волокна накопичують вологу, довго сохнуть і деформуються від води. Віскоза — теж небажана гостя у ванній.

Портьєрні тканини використовуються в основному як римські штори, щоб закривати вікно, відгороджуючи від сторонніх поглядів. В той же час, коли ви опускаєте римську штору, тканина розправляється і волога випаровується швидко. У такому випадку, якщо ви регулярно просушуватимете штори в ванній кімнаті, можна використовувати звичайну синтетичну тканину. Якщо у вашій ванні великий вологість, використовуйте спеціальні тканини «для вулиці», стійкі до вологи і перепадів температур.

Дуже зручні рулонні штори для ванної, вони повністю закривають вікно, але не займають багато місця, залишаючи підвіконня відкритим. Але є одна особливість, про яку треба обов’язково знати, оформляючи вікно у вологих приміщеннях. Тканина рулонних штор намотується на щільно, не залишаючи місця для того, щоб волога випаровувалась. Через це тканина пріє, з’являється пліснява. Щоб уникнути неприємностей такого роду, ми використовуємо в рулонних шторах спеціальні тканини для вологих приміщень з антигрибковим просоченням, стійкі до вологи.

За час роботи наш салон оформив кілька десятків найкрасивіших вікон у ванних кімнатах. Враховуючи те, що ми беремо текстиль в прання і чистку, спостерігаємо протягом багатьох років після того, як поводяться тканини в різних умовах, ми отримали прекрасний досвід виготовлення штор для таких складних поміщень.

Знайти красиві тканини для штор ви можете у нашому інтернет-магазині.

Якщо у вас з’явилися питання — телефонуйте.

ЗВ’ЯЖІТЬСЯ З НАМИ